Påmelding

Påmeldingen er åpen.

Påmelding

Påmeldingen er åpen. Vi håper på å kunne stenge påmeldingen 16. juni, men den står åpen lenger om vi må det.

Det er kun 40 plasser, og arrangørene kommer til å caste rollene med formål å skape balanse. Vi ønsker å fylle laiven med ca. 50 % akademikere på feltet som laiven omhandler, og 50 % erfarne og mindre erfarne laivere og førstegangslaivere. Dette er altså ikke “først til mølla”, men en del av de siste 50 % vil castes ved loddtrekning.

Ordinær pris på deltakelse er NOK 400, med lavere pris for skoleelever, studenter og arbeidssøkende på NOK 200. Påmeldingsgebyret blir krevd inn etter at du har mottatt en plass.

Etter påmelding blir det sendt ut et skjema der vi spør mer detaljert om ting vi har behov for å vite, samt samtykke for deltagelse i et forskningsprosjekt.

Laiven er en del av et forskningsprosjekt finansiert av Norges Forskningsråd, som en del av det ERC-støttede prosjektet; Machine Vision in Everyday Life. Forskningsdata vil bli behandlet konfidensielt og i tråd med forskningsetiske retningslinjer. Annen persondata som må til for å avholde selve arrangementet vil ikke bli brukt til andre formål og vil bli slettet senest ett år etter arrangementet.

Det vil være fotograf på laiven.

Påmelding for sivilisasjonens venterom https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=10573573

Påmelding for Mønsterakademiet, ta kontakt med arrangør på facebook eller email.